Cybex Wings By Jeremy Scott Collection

Jeremy Scott je ameriški modni oblikovalec in kreativni direktor luksuzne blagovne znamke Moschino.

Kolekcija Wings by Jeremy Scoot predstavlja njegovo drugo sodelovanje s Cybexom. Njegove kreacije so edinstvene, hkrati pa slovi po tem, da ruši običaje modnega sveta. Kreativni direktor Moschina je oblekel različne zvezdnice, kot so Rihanna, Katy Perry in Miley Cyrus, prav tako pa je sodeloval z blagovno znamko Adidas. Jeremmy Scott slovi po njegovih humornih idejah o pop kulturi in odličnem okusu za modo, Cybex pa po njegovi funkcionalnosti, visokih varnostnih standardih in elegantnem dizajnu. Na prvi pogled bi lahko rekli, da se ta dva svetova ne ujemata, vendar vsekakor imata nekaj skupnega – tu sta zato, da rušita meje.

Slogan te izjemne linije je »Adults Suck Then You Are One«. V linijo je vnesel svojo upornost in drznost. Razkošna tkanina v intenzivni črni barvi predstavlja osnovo te čudovite kolekcije. Za popestritev črne barve je Jeremy dodal angelska krila v zlati barvi. Po krilih je kolekcija dobila tudi ime. Kolekcija bo nedvomno pritegnila veliko pogledov

Z izdelki iz kolekcije Cybex by Jeremy Scott boste imeli vse - modni življenjski slog brez kompromisov in največje udobje za vas in vašega malega angelčka, ne glede na to, ali gre za potovanje po mestu, nakupovanje ali srečanje s prijatelji. 

Lire la suite ...
Affichage
24| 36| 72|
Vue comme
Comander par

Cybex Fashion® Nacelle Mios Lux Wings

579,95 €
En savoir plus

Cybex Fashion® Cosy Z2 i-Size Wings

479,95 €
En savoir plus

Cybex Fashion® Poussette Mios Wings

1349,95 €
En savoir plus

Cybex Fashion® Sac à langer Wings

239,95 €
En savoir plus

Cybex Fashion® Chancelière Platinum Wings

229,95 €
En savoir plus